Mord & Mystik

Mord & Mystik

Sätt dig bekvämt tillrätta.             Iakttag allt, mitt i händelsernas centrum.

Ett händelseförlopp

utspelar sig i rummet, kring dig och din grupp. I bekväm loungemiljö tar ni del av intrigen, som bjuder på komedi med många skratt, musik och mordmystik.


Loungeteaterns erfarna skådespelare guidar er genom aftonen, driver handlingen och underhållningen. Den som vill kan påverka hur hemligheter avslöjas, pakter bildas och teorier tar form. Du är där i rollen av dig själv, och kan välja att interagera med karaktärerna, eller bara låta dig underhållas.


Gott om tid för ditt sällskap att umgås, medan kvällen får en inramning som ger ny dynamik, gemensamma skratt och garanterat nya samtalsämnen.


Vårt underhållningskoncept har utvecklats under mer än 25 år. Konceptet är mobilt och kan anpassas till nästan alla typer av miljöer.


Beställ en föreställning på svenska eller engelska, vi kommer till platsen där ni befinner er.


Kvällens program


Välkomst i loungen

Intrigen tar sin början, ofta som en överraskning med undercover-teater. I bekväm loungemiljö tar ni del av underhållningen och njuter av en aperitif. Efter hand bjuds möjlighet att samspela med karaktärerna, för den som vill. 

 

Festmiddag

Till bords tar intrigen nya vändningar. Ni har möjlighet att lära känna persongalleriet närmare, socialisera er och locka fram avslöjanden.


Samtidigt umgås ni med varandra, med underhållning och nya oväntade händelser mellan rätterna.


Mot middagens slut ska sanningen uppdagas. Den som vill testa sina deckar-skills kan lägga fram sin teori och kanske avslöja mördaren.