värdskap

VÄRDSKAP

Underhållande inramning till festen eller mötet 

Med en speciellt utformad rollkaraktär som presentatör, konferencier eller toastmaster skapas en helhetsupplevelse, med ett tema ni väljer.

 

Det kan starta som en överraskning. När ditt sällskap samlas, börjar man vagt ana att det finns en märklig person i sammanhanget. Det kan till exempel vara en påfrestande konsult, en tveksam nyrekrytering eller en säregen släkting.


För att förstärka illusionen kan nyckelpersoner i ert sällskap vara informerade i förväg. Tillsammans lägger vi upp en plan med oväntade händelser som fångar uppmärksamheten.

Den udda karaktären gör sig mer och mer märkbar, för att vid det rätta tillfället träda fram i rampljuset och komplettera er i värdskapet.

Vi specialskriver material utifrån era behov och önskemål

Kanske vill ni anknyta till platsen där vi befinner oss, och få ett historiskt sammanhang? Eller få ett tillspetsat perspektiv på den verklighet ni lever i till vardags? Med en mix av komedi och allvar kan viktiga frågor belysas och mötets tema lyftas fram.

 

Värdskapet går lika bra att anpassa till den privata festen som till konferensen. Karaktären kan guida genom arrangemanget, agera som illustration av en poäng, och samtidigt fungera som socialt fenomen.

På vår repertoar finns ett stort urval udda karaktärer, och nya kan skapas utifrån era idéer. Våra skådespelare har mångårig erfarenhet av interaktion med fingertoppskänsla. Konceptet bygger på att vara precis lagom kontroversiell, för att uppnå bästa effekt.


Välkommen att kontakta oss för att diskutera möjliga upplägg. Vi är öppna för alla idéer!